Όροι χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 

H Ιστοσελίδα ithakionline.com είναι ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησης ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ με (ΑΦΜ: 029099076, ΔΟΥ : Ιθάκης), και εδρεύει στην Ιθάκη Τ.Κ 28300 Τηλ: 2674033318

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξεώς της. Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.).
Τα ευαίσθητα στοιχεία σας, γνωστοποιούνται στην αρμόδια τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας) και ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ από τη βάση μας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  1. Οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσω της παρούσας σύμβασης καθορίζονται από την έγγραφη περιγραφή υπηρεσιών στην επιβεβαίωση εντολής, ως πράξη αποδοχής της προσφοράς και, εφόσον διατίθενται, μέσω των αναφερόμενων υποχρεώσεων. Σε περίπτωση που δεν διατίθεται έγγραφη επιβεβαίωση εντολής, οι παροχές καθορίζονται από την προσφορά μας.
    2. Σε περίπτωση που η υπηρεσία περιλαμβάνει την εγκατάσταση ξένου λογισμικού (όπως CMS, CRM), τότε η υπηρεσία αφορά ότι προβλέπεται από την άδεια χρήσης του εν λόγω λογισμικού και, αν έχει από πριν συμφωνηθεί, την εγκατάσταση και εκτέλεσή του.
    3. Σε περίπτωση ενός ξένου λογισμικού ανοιχτού κώδικα (open source),  τότε ο πελάτης  επιβαρύνεται μόνο με τα έξοδα του εγκατάστασης αυτού.
    4. Αν συμφωνήσουμε την παρουσία ενός ισότοπου σε μηχανές αναζήτησης, η καλύτερη δυνατότητα που παρέχουμε είναι αυτή της αυτόματης παρουσίας. Η εταιρεία μας δεν παρέχει τη δυνατότητα κατάταξης του ισότοπου σας σε συγκεκριμένη θέση μιας μηχανής αναζήτησης.
    5. Εκτός κι αν αναφέρεται στην επιβεβαίωση εντολής, δεν προβλέπεται παροχή συμπληρωματικών υπηρεσιών, όπως τηλεφωνική υποστήριξη, εργασίες συντήρησης, μοντέλα, προσχέδια, διορθώσεις, σχέδια, εκτυπώσεις, αλλαγή στοιχείων, παραγωγή αντιγράφων ασφαλείας και παρόμοιες εργασίες, καθώς και έξοδα μεταβίβασης δεδομένων, αποθήκευσης και αρχειοθέτησης.
  2. Δεν έχουμε οποιαδήποτε υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που παρέχονται από άλλους προβαλλόμενους και είναι διαθέσιμες από το σύστημά μας. Μπορεί να βρείτε πληροφορίες από άλλον προβαλλόμενο που ενδεχομένως είναι δυσάρεστες, επιβλαβείς, ανακριβείς, ή παραπλανητικές. Η χρήση ης μεταδιδόμενης από την ιστοσελίδα μας πληροφορίας γίνεται με αποκλειστική δική σας ευθύνη. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τις με προσοχή, την κοινή λογική και κάνετε ασφαλείς εμπορικές συναλλαγές όταν χρησιμοποιείτε πληροφορίες του δικτυακού μας τόπου. Παρακαλούμε να λάβετε υπ’οψιν ότι υπάρχουν επίσης κίνδυνοι να κάνετε συναλλαγή με ανήλικους ή ανθρώπους με παραπλανητικά στοιχεία, ή που δεν νομιμοποιούνται να εκπροσωπούν τα από αυτούς φερόμενα ως εκπροσωπούμενα νομικά πρόσωπα, των οποίων την ταυτότητα, την ακρίβεια των δηλώσεων και τις προθέσεις με κανένα τρόπο δεν ελέγχουμε ή εξασφαλίζουμε.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ “ΩΣ ΕΧΕΙ”, ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ Ή ΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ. Το ithakionline.com δεν εγγυάται επίσης την ακρίβεια και την πληρότητα του υλικού που περιέχεται στην παρούσα Σελίδα. ο ithakionline.com μπορεί να αλλάξει το υλικό που παρουσιάζεται στην παρούσα Σελίδα ή τα προϊόντα και τις τιμές τους οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Το υλικό που περιέχεται στην παρούσα Σελίδα ενδέχεται να είναι παρωχημένο. ο ithakionline.com  δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση για την ενημέρωση του υλικού που περιέχεται στην παρούσα Σελίδα.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ithakionline.comΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΕΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ, ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ Ή ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ. ΕΑΝ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Ή ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ Ή ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Ή ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΕΣΕΙΣ.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ – ΤΙΜΕΣ

Με Τραπεζική Κατάθεση στον λογαριασμό Alpha Bank:

Μέσω PayPal με επιβάρυνση (10%)

Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (23%) αναλογως της κατηγοριας του ειδους.

 

ΈΝΑΡΞΗ – ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

To  ithakionline.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά ή/και μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του ισότοπου του με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες.