Τι είναι το

e-shop

e-shop σημαίνει ηλεκτρονικό κατάστημα και, είναι σελίδες που δημιουργούνται από ηλεκτρονικές εφαρμογές με τις οποίες μπορείτε να ανανεώσετε το περιεχόμενο τους σε πραγματικό χρόνο (εικόνες, τιμές προϊόντων, εκπτώσεις, προσφορές κλπ) και διαθέτουν τα απαραίτητα εργαλεία παρακολούθησης και αυτόματης διαχείρισης μιας on line παραγγελίας.

Τα «καθήκοντα» ενός  e-shop περιορίζονται στην παρουσίαση των προϊόντων, στη βοήθεια προς τον επισκέπτη να επιλέξει τα κατάλληλα αγαθά και στην οριστικοποίηση της παραγγελίας. Επειδή όμως αυτά γίνονται στο internet και όχι στον δρόμο που εδρεύει το κατάστημά μας έχουμε περισσότερους δυνητικούς πελάτες, έχουμε περισσότερες ευκαιρίες να πουλήσουμε αφού θα μας βρουν περισσότεροι πελάτες .

Η χρήση των e-shop

έχει ως αποτέλεσμα:

  • την συνεχή άμεση και έγκυρη ενημέρωση των πελατών σας
  • διαφήμιση των προϊόντων και υπηρεσιών με τον πιο οικονομικό τρόπο
  • αύξηση των πωλήσεων
  • πώληση προϊόντων όλο το 24ωρο - χωρίς κόστος!

Είναι γνωστό ότι η ασφάλεια δεδομένων σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι υψίστης σημασίας γιαυτό και η κατασκευή του γίνεται με βάση τις τελευταίες τεχνολογίες ασφαλείας οι οποίες διαρκώς εξελίσονται. Είτε υλοποιήσετε Online συναλλαγές, ή απλά θέλετε να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας στο Internet, η ασφάλεια θεωρείται δεδομένη. Ακόμα και για αυτους που θεωρούν ρυψοκίνδυνη τη χρέωση πιστωτικών καρτών μέσω του διαδικτύου υπάρχει και η δυνατότητα για Offline πληρωμές, παραγγελία με τηλεφωνική επιβεβαίωση, αντικαταβολή κ.λ.π.